Nieuws

November 17, 2020

Het onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling in zeeolie en aardgasleidings rubber de technologieco. van vervaardigingshebei Zebung, Ltd zijn high-profile in Zeechina (shenzhen) Overeenkomst & Tentoonstelling 2019

Op 20 en 21 Augustus, worden de de Olie en het Gasbeslissersconferentie en de Tentoonstelling 2020 19de van China (Shenzhen) Internationale Zee (OC 2020) gehouden. Deze beslissersconferentie concentreert zich bij het bespreken van de implementatie van digitale oplossingen terwijl het maximaliseren van de die voordelen door transformatie worden gebracht en het verminderen van negatieve gevolgen zoals interne consumptie van de organisatie!

Zebung als enige verzocht aan de Mariene fabriek van de olieveldproductie om de top, zal Zebung bij te wonen de „de industrieleider van van de vooruitgangsexploratie en productie niveaus van inzicht deelnemen en de voorspelling, de de digitale transformatie en blokketen toepassing“ op het gebied van olie en gas, ondertussen Zebung-reeksproducten zullen van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van mariene oliepijpleiding in de tentoonstelling tonen.

Bij deze top, stelde Zebung een aantal zelf-ontwikkelde Mariene producten van de buizenstelselreeks, met inbegrip van drijvende slang van hoofdlijn, hals-strakke drijvende slang, onderwaterslang met drijvende lichaamsring en andere best-selling pijpleidingsproducten tentoon overzee.

Op de openingsdag van de twintigste, trokken de Zebung-cabines de aandacht van vele mariene de industrieleiders aan. In de indruk van vele de industrieleiders, producten van de de oliepijpleiding van ons land zijn de zee meestal door de invoer geweest. Zoals door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling en door dubbele het systeemcertificatie van BV en van ISO9001, en verkochte overzee kunnen zo vele landen, en een reeks zeebuizenstelselproducten veroorzaken zijn zeldzaam. wegens de recente complexe internationale omgeving, het onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling, beheers de kerntechnologie, more and more niet „worden geplakt“ word de consensus van vele binnenlandse ondernemingen. Op het leren dat Zebung doorbraken en innovaties in een aantal zeer belangrijke technologieën door onafhankelijke onderzoek en ontwikkelings en industrie-universitair-onderzoek samenwerking heeft gemaakt, de de mariene industrie leiders en de klanten geven uiterst het lof van Zebung voor deze grote verwezenlijking.

Contactgegevens