Ongeveer ons

Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd
Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd
Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd
Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd
1 2 3 4
Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd
 • Is Rubber de Technologieco. van Hebeizebung, Ltd, een professionele rubberslangfabrikant sinds 2003. OCIMF GMPHOM 2009 en verklaarde ISO 9001.

 • Zebung is de een professionele rubberslangfabrikant, een industriële slang, een mariene olieslang en het uitbaggeren slanggroothandel en uitvoer.

 • Heeft Rubber de Technologieco. van Hebeizebung, Ltd een lange en diepgaande historische ontwikkelingsprecipitatie sinds 2003.

 • Zebung heeft een een professioneel beheer, R&D, een technologie, een productie, verkoop en naverkoopteam.

Krijgen De Chemische Slang van UHMWPE & De Rubberslang van de voedselrang Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Verdeler/groothandel
 • Exporteur
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : ZEBUNG
 • Aantal werknemers : 150~200
 • Jaarlijkse omzet : 50 million-80 million
 • Opgericht Jaar : 2003
 • Export pct : 80% - 90%

Is Rubber de Technologieco. van Hebeizebung, Ltd een „veilige onderneming van de productienormalisatie“ en twee onafhankelijke uitvindingsoctrooien verkregen. Het heeft ook het Hebei-Certificaat van het het Merkproduct van het Provinciemkb Beroemde en Hengshui-Stads het Beroemde Handelsmerk verkregen.

Het bedrijf werd opgericht in 2003, is de originele plaats de derde ontwikkelingsstreek van de Gemeente van het Noordenliuzhi, Jing County, onze genoemde „Jingxian Zebang Rubbertechnologieco., Ltd“ Geregistreerd kapitaal van 500.000 yuans, 12 werknemers. Op dat ogenblik, produceerde het hoofdzakelijk industriële vloeibare slang van 20 meters in lengte, met jaarlijkse verkoop van 600.000 yuans, en nam tot 3 miljoen yuans in 2007 toe. In 2008, werd het Ministerie van Buitenlandse Handel opgericht en samenwerkte met het Alibaba-platform om het gemoderniseerde verkoopmodel van het netwerk te realiseren. De jaarlijkse verkoop overschreed 400 miljoen yuans, en twee nieuwe 60 productielijnen van de meter industriële pijp werden toegevoegd. In 2011, overschreed de jaarlijkse verkoop 10 miljoen yuans, en 87 acres van onlangs verworven land werden gebruikt voor de uitbreiding van het bedrijf.

 

 

China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

      In 2015, werd het anders genoemd Rubber de Technologieco. van Hebei Zebung, Ltd en inging volledig de Industriezone van Jingxian. Het fabrieksgebied van de nieuwe fabriek behandelt een gebied van 16.000 vierkante meters, en het bureaugebouw behandelt een gebied van 3000 vierkante meters. In termen van productiemateriaal, voerden wij 4 reeksen van Italiaanse ingevoerde industriële vloeibare de slangproductielijn van VP in, met een waarde van meer dan 10 miljoen yuans; verhoogde de zeeproductielijn van de olieslang, met een waarde van 9 miljoen yuans, om aan de eisen van de klant voor de productie van de groot-diaslang te voldoen, en realiseerde industriële materiaalautomatisering, zeer Gestegen productiecapaciteit. In 2017, voegde het bedrijf twee reeksen industriële vloeibare pijpproductielijnen toe, en voegde meer dan 20 reeksen van test en inspectiemateriaal, met een waarde van 8 miljoen yuans toe. In 2018, werkte het bedrijf met het Instituut van Oceaantechniek van de Universiteit van China van Aardolie samen om de basis van de stageproductie van de Universiteit te worden.

 

China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1                      China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3                      China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

      In hetzelfde jaar, volgens de strenge eisen van de Raad van de Staat over milieubescherming, werd de nieuwe bouw van het mengende centrum toegevoegd, met een totale investering van meer dan 10 miljoen yuans. Na 15 jaar van snelle ontwikkeling, heeft het bedrijf meer dan 90 nu miljoen yuans in vaste activa's, 150 werknemers, 10 wetenschappelijke onderzoekpersoneel, 3 hogere ingenieurs, meer dan 120 reeksen van productiemateriaal, jaarlijkse verkoop die 100 miljoen yuans overschrijden, wordend een onderneming van de technologieleider.

Onze huidige hoofdproducten zijn: slang van de groot-dia de mariene olie (onderzeese olie/het drijven, semi-drijft olie/van de dokolie slang); grote diameter het uitbaggeren slang (het drijven het uitbaggeren/drainagemodder het uitbaggeren slang); industriële rubberslang en voedselbuis (FDA-voedselbuis/de rubber samengestelde slang van UHMWPE/chemische slang/de hydraulische slang van SAE 100R3/de hydraulische slang van SAE 100R6/tankerslang/zandstralenslang/mortier en concrete slang/stoomslang/stookolieslang) etc. Alle producten hebben BV ISO9001 verkregen: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015 de internationale. Momenteel tijdens certificatie: De certificatie van GMPHOM 2009 en FDA-certificatie.

 

China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5                      China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

China Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

     

     Onze producten hebben voordeel zoals volgend: vooruitgang streng, strikte inspectie, lange die levensduur, door binnenlandse en buitenlandse klanten goed wordt gekeurd. Momenteel, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden zoals de Verenigde Staten, Australië, Argentinië, Maleisië, Singapore, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, en het Midden-Oosten, en behulpzame vennootschappen op lange termijn met hen gevestigd. De „boutique“ is de het werknorm van het bedrijf, de „Integriteit“ is de het merksluitsteen van het bedrijf, „prima“ is het doel van het bedrijf, hangt het bedrijf altijd „afhankelijkheid van prima technologie aan en de talenten om prima ondernemingen door prima beheer en de dienst“ tot stand te brengen wij ons beste proberen bevorderen de ontwikkeling van de slangindustrie en dragen al zijn sterkte bij.

Contactgegevens